MENÚ:

L'Àrea de Promoció econòmica

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires va néixer l’any 1991 com un servei de suport a la recerca de feina i s’ha anat consolidant en els darrers anys.


En l’actualitat es denomina Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, i ha anat diversificant i especialitzant els seus serveis. Així, està integrada per unitats diferenciades:

- Unitat d’Ocupació i Treball

El Club de Feina depèn de la Unitat d’Ocupació i Treball. Aquest servei, tant presencial com on line, a més de la borsa de treball, ofereix un conjunt d’eines orientades a afavorir el desenvolupament econòmic del municipi. A través de l’Àrea de Promoció Econòmica s’ofereix als/les demandants d’ocupació un servei d’assessorament, informació i borsa de treball, amb l’objectiu de facilitar-li les eines necessàries per ajudar-lo a trobar feina. Els emprenedors/es hi trobaran un servei d’informació, orientació i suport per a la posada en marxa dels seus projectes empresarials. És important destacar que l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament és Entitat col•laboradora del Servei d’Autoempresa de la Generalitat de Catalunya.

- Unitat de Comerç, Consum i Turisme

Des d’aquesta unitat es porten a terme iniciatives adreçades a fomentar i dinamitzar aquests àmbits. En aquest sentit s’emmarquen actuacions com l’organització de fires (p.e.: Fira del Comerç Local al maig), xerrades, jornades informatives i conferències, i la promoció del comerç i del turisme, a través de projectes que aposten pel desenvolupament local.

Inici | Mapa del lloc | Privacitat | En quant a... | ©2006 Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires | www.sesrovires.cat

visites des del 5/5/2006:
Estadística de visites al web